For formidlere – inspiration og links

Hos Teatercentrum arbejder vi året rundt på at skabe de bedste forudsætninger for at børn og unge kan møde scenekunstneriske oplevelser, og for at skabe plads til samtaler, refleksioner før og efter en teateroplevelse hos de store og små teatergængere.

Så hvis du er kulturkonsulent, teaterkontaktlærer, pædagog, bibliotekar, museumsansat, kunstner – eller en anden type kulturarbejder, der beskæftiger sig med at skabe rammer for børn & unges møde med scenekunst og -kultur, så er du kommet til det rette sted.

Her på siden har vi samlet information til dig, som arbejder med børn og unge i alderen 0-18 år, og som gerne vil vide, hvordan du finder det rigtige tilbud til netop dine børn/elever.

Du kan i første omgang finde inspiration følgende steder:

Teatercentrum har desuden udviklet en række dialog-værktøjer, hvis du gerne vil udvide de kunstneriske oplevelser for børn og unge i forbindelse med teater.

Tag med på KLAP – teaterfestival små og store
Hvert år i april vælger mange formidlere at tage på festival for at se nogle af de mange forestillinger, som præsenteres her. Det er gratis at se forestillinger på festivalen, hvor du også let kan komme i kontakt med teatrene bag de forestillinger, du tænker at købe.

Er du ny formidler?
I brochuren Det hele for det halve har vi samlet information om hele forløbet omkring det at finde, bestille, betale og få besøg af et teater på din skole og/eller institution.

Mere information og kontakt

Sine Sværdborg / ss@teatercentrum.dk / (+45) 22 23 70 23